Sunday, October 04, 2009

rather ride than drive.

oh. my. God.
I want that one.

And it's a 17-thousand bucks piece.

Oh God. Oh God. Oh God.

I can't ride bikes but I'm SOOO gonna learn to ride it IF I have this.

Maybe we shall have these bikes given away, I guarantee all the young women in the world would dump their cars and have these as a replacement. Beneficial for the eye, beauty, and environment.

Agree?



radenprisya*

7 comments:

Syarif Maulana said...

Agree! Sepeda yang simpel, kuno, tapi punya daya artistik yang kuat. Sayang sekali jika dipake di Indonesia, yang notabene memandang sebelah mata orang yang bersepeda. Padahal kan justru mulia ya, Pi? Ayo cepet belajar sepeda makanya! hahaha

Raden Prisya said...

Betul! Seharusnya manusia lebih berpikir untuk membuat inovasi benda - benda eco - friendly seperti ini, niscaya dunia tidak akan lagi dipenuhi asap polusi yg makin merusak! Yah, saya hanya berharap sepeda luxe seperti ini bisa lebih murah harganya hehehe.

Resti said...

sungguh mahal tapi memang elegan sekali melihat modelnya. dan yang pasti framenya khusus tuh...
jadi pengen punya...

Cristina Lopez Pancorbo said...

Love it!!! we all should have one! we'd look so cool besides exercising our legs...so useful! :)

bilawarespati said...

well even tho global warming is now considered as a natural cycle of nature, but still the danger of running out natural resources linger above. bike to work, to school, to eveywhere possible haha. use autocar smarter! like this!

Raden Prisya said...

@Resti tentunyaaa aku jg pgn bgt tapi harganya ampun ya tii, hahaha.

@Cristina yepp! i imagine myself cycling that in a DVF summer dress and jennifer behr hair accessories on a sunny day, plus great legs of course! haha.

@bilawa why didn't u offer me one of this someday, darling? was it bcuz u knew that i couldn't ride bikes? huuuu ;p!

chintara Permata said...

kaaa, same with you.... gak bisa naik sepeda, tapi kalo dikasih sepeda kaya gini aku pasti mau bgt belajar dan jalan-jalan naik sepedaaa haha this is so cool.